HOTEL - BED & BREAKFAST * * *
CAFÉ - RESTAURANT


Mariastraat 22, 4506 AE Cadzand, Nederland

Telefoon 0031 117 396515
info@dehemelsevrede.nl

         
  Home | De Hemelse Vrede | Hotel - B&B | Café - Restaurant | Activiteiten | Inloopcentrum | Vrienden | Foto album  
               
 

CAFÉ - RESTAURANT

Vanaf 11.00 uur is het café-restaurant geopend. Bij mooi weer kunt u heerlijk relaxen op het ‘Plein van De Hemelse Vrede’. Kom genieten van een ‘aangekleed’ kopje koffie met onze beroemde huisgemaakte appeltaart. Op de lunchkaart vindt u lekkere gezonde lunchgerechten gebaseerd op biologische en gezonde (streek-) producten. Zowel vlees- als viseters en vegetariërs kunnen goed bij ons terecht. Onze keuken is geopend vanaf 12.00 uur. Vraag ook even om de specialiteiten van de dag.


LUNCH

Wilt u gebruik maken van een lunch? Dat kan: U kunt een keuze maken uit de gerechten op onze smakelijke lunchkaart, gebaseerd op streekproducten, biologisch en gezond. Ook de vegetariërs kunnen prima bij ons terecht.


DINER

In het gezellige Restaurant van De Hemelse Vrede kunnen zowel vlees-als viseters en vegetariërs goed terecht. Elke dag vindt u ook suggesties buiten de kaart om vanaf 14,50
Ook voor de kleintjes zijn er een aantal gerechten.

CAFÉ

Om te loungen, relaxen, lunchen, dineren of gewoon een kopje koffie of iets anders te komen drinken (met of zonder een heerlijk stukje huisgemaakte appeltaart) bent u natuurlijk ook van harte welkom in het gezellige Café van ‘De Hemelse Vrede’.
Natuurlijk kunt u bij ons ook uw verjaardag vieren. Kom eens langs en informeer naar de mogelijkheden


FIETSCAFÉ

Fietsers zijn ook van harte welkom bij De Hemelse Vrede. We beschikken over een oplaadpunt en liggen aan fietsknooppunten 30 en 33. Vanuit De Hemelse Vrede is het gemakkelijk om de omgeving per fiets te verkennen.